От известно време мигачите ми току работят, току не. Понякога 3-4 дни нямам проблем, понякога нямам изобщо. Странното е, че се случва, ако пусна чистачките или аварийните, проблема да изчезне за малко или по-дълго....ужасно дразнещо е. Къде да търся проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с мигачите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщениев крушките
Comment
-
Първоначално публикувано от borouu Покажи съобщениеОт известно време мигачите ми току работят, току не. Понякога 3-4 дни нямам проблем, понякога нямам изобщо. Странното е, че се случва, ако пусна чистачките или аварийните, проблема да изчезне за малко или по-дълго....ужасно дразнещо е. Къде да търся проблема?
Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщениев крушкитеAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеили може би в релето под волана, студени спукани спойки ала бала
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеАз имах подобен проблем и се оказа релето,смених го и всичко си оправи
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеСваляш долната кора на волана и си там.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеСваляш долната кора на волана и си там.Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеТочно там
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеАз имах подобен проблем и се оказа релето,смених го и всичко си оправиПървоначално публикувано от ilya75 Покажи съобщениеи Аз имах същия проблем и се оказа релето,смених го и всичко си оправи, сменяй и забравяш за проблема
Comment
Comment